Kurs:

Slik gjør du brukertesting enkelt, billig og effektivt

Brukertesting er lurt, men hvem har tid og ressurser til det? På dette kurset viser Ida Aalen deg hvordan du kan få til brukertesting selv på små budsjetter.

Deltagere: Maks 12 personer

Pris: 5000,- inklusive lunsj (ingen mva)

Sted: Minus AS, Rosenkrantz' gate 10, 0159 Oslo

Dato: Onsdag 29. november

Tid: 09.00-15.30

Påmeldingsfrist: Søndag 26. november

Påmelding »

Spørsmål? Kontakt Ida Aalen på 45242412 eller ida@idaaalen.no

Man kan gjøre brukertesting selv hvis man kun er én person, har null budsjett og bare noen timer til rådighet!

I løpet av denne dagen blir du kjent med en rekke konkrete teknikker, verktøy og tips som gjør det enkelt for deg å gjennomføre brukertester på egenhånd. Du kan da undersøke spørsmål som:

Kurset passer for deg som vil sørge for at dine digitale flater er enkle å bruke for dine kunder og brukere. Det kreves ingen tekniske forkunnskaper.

Dette lærer du

Om Ida Aalen

Ida Aalen har jobbet i 7 år med digital strategi og brukervennlighet, og har jobbet med kunder som Røde Kors, Arbeiderpartiet, TV2, Kreftforeningen, Veidekke, Store norske leksikon, Klassekampen, Plan Norge og Miljøpartiet De Grønne. Hun har skrevet to bøker om sosiale medier som er pensum på en rekke norske universiteter og høyskoler.

Fra 2010-2016 jobbet hun som konsulent i Netlife Research. I januar 2017 startet hun opp for seg selv, og gjennom dette opparbeidet seg erfaring med å gjøre brukertesting på små budsjetter og med lite ressurser.